Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kimlougart.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5892
10 jobs for digitale nomader - Kim Lougart & Friends

Spekulerer du over hvad digitale nomader mon laver på farten og hvordan de tjener penge? 🤔

Her får du 10 oplagte muligheder og nogle som mange nomader allerede ernærer sig ved verden over:

1. – Tekstforfatter ✍️
Er du god til at skrive, er der rige muligheder online fx. tekster til websites, SEO tekster, affiliate tekster, content, sociale medier etc.

2. – Programmør 👨‍💻👩‍💻
Kan du programmere er du i høj kurs som fx front end udvikler, back end udvikler, app designer, webdesigner etc.

3. – Virtuel assistent 👨‍🔧👩‍🔧
Mange administrative jobs kan i dag med lidt planlægning snildt håndteres online fx. emailsupport, tekstforfatning, kundeservice etc.

4. – Grafisk designer 🖌
Hvis du som jeg tegner (stadig) tegner tændstiksmænd, er det nok en mindre god ide, men har du et godt grafisk øje, er du måske god til at lave logoer, illustrationer, annoncemateriale, hjemmesidemateriale etc.

5. – Sælg online 👨‍💼👩‍💼
Det oplagte er selvfølgelig en webshop, men det behøver det ikke være. I dag er to andre oplagte muligheder eBay og Amazon. Ebay kender du formodentlig og det kræver ikke meget at oprette en sælgerprofil. Amazon bliver store. Rigtig store. Med Amazon FBA får du praktisk talt en webshop + logistik stillet til rådighed og skal primært fokusere på at markedsføre dine produkter.

6. – Social Media Manager 📱
Er du stærk på de sociale medier og forstår at få opmærksomhed i den digitale jungle, er stillingen som Social Media Manager måske noget for dig. Her administrerer du et firmas sociale medier og det kræver derfor en forståelse – og fornemmelse – af de forskellige platforme.

7. – Fotograf 📸
Er du ferm med et kamera og villig til at rejse, bør du overveje mulighederne for at rejse og blive betalt som fotograf (freelance). Der er altid brug for og efterspørgsel efter dygtige fotografer både i privat og kommercielt regi.

8. – Video maker 🎥
Kan du lave videoer eller korte præsentationsvideoer, er der et marked for dette. I dag er det vigtigt at anvende video og explainers både på websites, i marketingkampagner og generel content marketing. Det kræver nogle som kan levere videoer.

9. – Rådgivning 👨‍🏫👩‍🏫
Er du ekspert inden for et område, behøver du ikke altid selv udføre opgaverne, men kan sælge din tid og viden og lade fx. et firma selv stå for eksekveringen. På den måde agerer du ekstern sparringspartner for den pågældende virksomhed.

10. Blog / Youtube 🤳
Ved du meget om et område og er god til at formidle, kan en blog og/eller youtube kanal være noget for dig. Starter du en blog eller youtube kanal, vil begreber som affiliate marketing, google adsense, betalt indhold og sponsorerede indlæg alle være begreber du med fordel kan sætte dig ind i.

Ovenstående er selvfølgelig kun et udpluk af mulighederne og der vil med tiden komme flere og flere.

Hvis ikke du laver noget af ovenstående, hvad laver du så som nomade? 🙂