Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kimlougart.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5892
Hvem er Kim Lougart? - Kim Lougart & Friends

Et par linjer om mig selv 🙋‍♂️

͏Hvem ͏e͏r ͏d͏u?
Mit navn er Kim Lougart og jeg arbejder som freelancer og projektleder og er i gang med transitionen fra analog lønmodtager til digital nomade.

͏Hvorfor ͏v͏i͏l ͏d͏u ͏g͏e͏r͏n͏e ͏væ͏r͏e ͏d͏i͏g͏i͏t͏a͏l ͏n͏o͏m͏a͏d͏e?
Jeg er nok lidt en skæv type og fritænker, som altid har set frihed som et centralt begreb. Derudover ligger den minimastiske tanke og livsstil mig ikke fjern.

͏Hvor ͏l͏a͏n͏g͏t ͏e͏r ͏d͏u ͏i ͏p͏r͏o͏c͏e͏s͏s͏e͏n?
Desværre ikke så langt endnu. Hvis alfabetet er fra A-Å, er jeg nok et sted omkring H eller I.

͏Hvad ͏e͏r ͏d͏i͏n ͏s͏tø͏r͏s͏t͏e ͏b͏a͏r͏r͏i͏e͏r͏e?
At få skabt et, gerne flere, stabilt nok cash flow, som ikke gør mig for sårbar ift. udsving og manglende opgaver/kunder. Derudover savner jeg nogle at sparre og dele tanker med omkring processen, så hvis der er andre der har det på samme måde, må I meget gerne skrive til mig.

͏Hvilke ͏s͏e͏r͏v͏i͏c͏e͏s ͏t͏i͏l͏b͏y͏d͏e͏r ͏d͏u?
Jeg løser primært opgaver inden for tekstforfatning, som chatbot designer og projektledelse. Derudover har jeg et projekt med chatbots på hejanton.com

Hvornår håber du at være i mål?
Jeg har ikke så travlt på den helt korte bane, men ser gerne 2019 som året, hvor jeg positionerer mig og arbejder på de ting som vil facilitere muligheden – det vigtigste er dog til en hver tid at jeg nyder rejsen.

͏Hvad ͏e͏r ͏d͏i͏n͏e ͏f͏o͏r͏e͏t͏r͏u͏k͏n͏e ͏d͏e͏s͏t͏i͏n͏a͏t͏i͏o͏n͏e͏r?
Jeg har været en enkelt gang i Spanien, Malaga, og det var en fin tur, men vil meget nødig kalde det et grundlag.
Jeg har en ide om Chiang Mai bliver min første destination længere væk.

Generelt er jeg meget interesseret i at udbygge mit netværk og tale med andre ligesindede som er i gang med samme proces. Jeg har derfor oprettet gruppen Danske Digitale Nomader på Facebook, så hvis du har nogen interesse i området, skal du være mere end velkommen i gruppen.

Danske Digitale Nomader på Facebook

Jeg modtager og deler gerne erfaringer om alt fra A-Z, så hit me up!

Læs mere om mine tanker for 2019 på det personlige plan i mit medlemsportræt af Sp8ces

Læs medlemsportræt

Cheers!